Puding Vanilková aróma 40g Dobrý Kuchár
Dobrý Kuchár Puding s vanilkovou arómou v prášku 40 g
Kukuričný škrob, Zemiakový škrob, Aróma, Farbivo beta karotén, Rastlinný extrakt z požltu farbiarskeho (carthamus tinctorius)
Výživové hodnoty na 100 g pudingového prášku
Energia 1492 kJ /351 kcal
Tuky 0,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny0,1 g
Sacharidy 86 g
z toho cukry < 0,5 g
Bielkoviny < 0,5 g
Soľ 0,16 g
Môže obsahovať mlieko. Alergény sú vyznačené tučným písmom.
Na 0,5 l mlieka.
Návod na prípravu:
Na prípravu potrebujeme 2–3 polievkové lyžice cukru (40 g) a 0,5 l
mlieka.
Obsah vrecka a cukor dobre rozmiešame v troške studeného mlieka, dolejeme
zvyšok mlieka a dáme variť. Za stáleho miešania necháme zovrieť a krátko
povaríme (asi 1 minútu). Uvarený puding vlejeme do misiek vypláchnutých
studenou vodou. Puding podávame teplý alebo vychladnutý. Po vychladnutí
môžeme puding vyklopiť, ozdobiť ovocím, šľahačkou, sirupom a podávať
ako dezert.
Na suchom mieste.