Šľahačka Parížska a krém 45g Dobrý Kuchár
Šľahačka z rastlinného tuku v prášku s kakaom
Vysoký obsah kakaa 28%,
Speňovač (glukózový sirup, palmojadrový tuk úplne hydrogenovaný, emulgátory: E 471, E 472a, mliečna bielkovina, stabilizátor: E 340ii), Kakao so zníženým množstvom tuku (28%)
Výživové hodnoty na 100g výrobku
Energia 2170 kJ / 517 kcal
Tuky 37g
– z toho nasýtené mastné kyseliny26g
Sacharidy 45g
– z toho cukry 18g
Bielkoviny 11g
Soľ 0,72g
Obsahuje: Mlieko
Na prípravu šľahačky a krému potrebujeme:
Mlieko : 150 – 200 ml, kryštálový cukor : 1 – 2 polievkové lyžice
alebo iné sladidlo.
Príprava šľahačky:
Obsah balenia a cukor (podľa chuti) dobre rozmiešame vo vysokej nádobe
v studenom mlieku a šľaháme elektrickým šľahačom pri najvyšších
obrátkach do požadovaného zhustnutia – cca 3 min. Pred podávaním
uchovávame v chladničke.
Príprava krému:
Obsah balenia a cukor (podľa chuti) dobre rozmiešame s mliekom vo varnej
nádobe a d
Skladujte v suchu!