Želatína potravinárska 20g Liana
Potravinárska želatína Liana je nevyhnutnou prísadou pre prípravu dezertov, ktoré si vyžadujú dokonalé stuhnutie, ako sú torty, aspiky, ovocné želé, panna cotta a rôzne gély. Toto 20-gramové balenie je presne odmerané pre jednoduché a spoľahlivé použitie v studenej kuchyni. Dodáva jedlám pevnosť, lesk a hladkú konzistenciu.
Jedlá želatína bravčová.
Energia 1500 kJ / 353 kcal
Tuky 0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bielkoviny (Kolagén) 88 g
Soľ 0,2 g
Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec. Alergény sú vyznačené tučným písmom.
Obsah vrecka (20 g) nasypte do 100 ml studenej vody a nechajte približne 10 minút napučať. Napučanú želatínu mierne zahrejte (na teplotu max. 60 °C) za stáleho miešania, kým sa úplne nerozpustí. Nevarte! Varením stráca želírovaciu schopnosť. Rozpustenú želatínu primiešajte do želírovanej zmesi (krému, tekutiny) a dôkladne premiešajte. Zmes nalejte do formy a nechajte stuhnúť v chladničke aspoň 2–3 hodiny (ideálne cez noc).
Skladujte v suchu pri izbovej teplote.









