Dobrý Kuchár Puding s čokoládovou arómou v prášku 50 g
Dobrý Kuchár Puding s čokoládovou arómou v prášku 50 g
Kukuričný škrob, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, Zemiakový škrob, Aróma
Výživové hodnoty na 100 g pudingového prášku
Energia 1451 kJ /346 kcal
Tuky 1,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny0,8 g
Sacharidy 78 g
z toho cukry < 0,5 g
Bielkoviny 2,9 g
Soľ 0,09 g
Môže obsahovať mlieko.Alergény sú vyznačené tučným písmom.
Na 0,5 l mlieka.
Návod na prípravu: Na prípravu potrebujeme 2–3 polievkové lyžice cukru
(40 g) a 0,5 l mlieka.
Obsah vrecka a cukor dobre rozmiešame v troške studeného mlieka, dolejeme
zvyšok mlieka a dáme variť. Za stáleho miešania necháme zovrieť a krátko
povaríme (asi 1 minútu). Uvarený puding vlejeme do misiek vypláchnutých
studenou vodou. Puding podávame teplý alebo vychladnutý. Po vychladnutí
môžeme puding vyklopiť, ozdobiť ovocím, šľahačkou, sirupom a podávať
ako dezert.
Na suchom mieste.